Risicoanalyse | Beheersplan | Legionella | BRL6010

 

 Mei 2014 

 

Dienstverlening uitgebreid met reiniging van installaties en monstername volgens NEN6265

 

Om sneller probleemsituaties het hoofd te kunnen bieden, kunnen we mededelen dat vanaf nu ook chemische desinfectie van leidingdelen of installaties een onderdeel is van de diensten die we aanbieden. Chemische desinfectie is niet nieuw voor Aqualogic. De beschikking over een eigen installatie hiervoor wel. De reiniging wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen. Met reinigingsplan waarbij de werking en de veiligheid verzekerd wordt.

De doelstelling om dit goedkoper aan te kunnen bieden dan wie dan ook heeft geleid tot een kleine modulaire installatie die inzetbaar is in de meeste gevallen. Na een testperiode is gebleken dat in alle gevallen de klachten of besmettingen verholpen waren.

Daarnaast is een groot aantal monsters (NEN6265) ingekocht zodat we ook direct het vervolgtraject kunnen behandelen zodat u als klant zich daar geen zorgen meer om hoeft te maken.


April 2014

Aqualogic B.V. & BRL6010 certificaat

 

Met ingang van 1 juni 2013 zijn wij officieel gecertificeerd. En inmiddels zijn we tevens voor 2014-2015 bezocht en opnieuw beoordeeld, met gunstig resultaat.

 

De BRL6010 norm is in het leven geroepen als kwaliteitsborging voor legionellapreventie advisering bij prioritaire instellingen.

Aqualogic B.V. is door Kiwa Nederland B.V. getoetst op de criteria. Wij garanderen u kwaliteit en vernieuwing in de aanpak tegen organismen in het drinkwater welke ziekteverschijnselen kunnen veroorzaken. Doormiddel van onze dienstverlening tackelen we "problemen" en denken graag mee met u om de kwaliteit van uw watervoorziening te verbeteren. 

copyright 2014 Aqualogic BV | info@aqualogicbv.nl